Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alla älskar barns träleksaker

Alla älskar barns träleksaker

I många år har barn haft att leka med träleksaker. Långt innan videospel och andra moderna leksaker, som är beroende av batterier och sladdar som pluggar in i väggen uppfanns, har de gammaldags, traditionella träleksaker roat och underhöll barn i alla åldrar. Även om träleksaker först uppfanns i början av 1800-talet, kan dessa typer av leksaker ses i många hushåll idag. 
     
Överraskande nog verkar barn inte vara de enda som är intresserade av dessa leksaker längre. Ett ökande antal vuxna har köpt träleksaker för sig själva. Jag minns den dag jag besökte en vän hemma, och jag blev förvånad över att se på sitt soffbord en trä hamburgare. Hamburgaren hade faktiskt bullar, sallad, ost, tomat, majonnäs och patty. Jag tyckte det var ganska coolt!
 
Naturligtvis sa jag till honom att det var en söt liten leksak han köpte för sitt barn. Han sa att även om hans barn gillar att leka med leksaken köpte han det för sig själv. Han förklarade för mig att han helt enkelt köpte leksaken som ett dekorativt föremål för sitt hem och att han normalt får många kommentarer som liknar mina om leksaken. Han skrattade som han berättade för mig att de flesta vuxna gillar att leka med leksaken.
 

Jag har också en vän som äger en butik. En dag gick jag för att besöka henne, och jag blev förvånad över att se en trä gunghäst i hennes arbetsplats. Jag blev väldigt nyfiken, så jag frågade henne varför hon hade den här Gunghästen på jobbet, och hon svarade att hennes barn älskade den hemma så mycket att hon ville köpa en extra till sin butik. Hon sa att hon ibland tar sitt barn till jobbet, och att leksaken kommer att hålla honom upptagen medan hon tar hand om kunderna. Hon sa också att hennes kunders barn gillar att leka på hästen. Trots dessa andra skäl, sade hon den främsta anledningen till att hon köpte hästen är det är en trevlig konversation pjäs som ser bra ut i hennes butik.  

Ännu ett exempel kommer att tänka på: Jag har en släkting som är en kosmetolog. Många gånger under sin dag på jobbet, måste hon nå förnödenheter i en overhead leverans skåp. Hon är inte tillräckligt lång för att nå leveranserna, så hon kom upp med en idé: hon hade köpt en liten trästegstol flera år tidigare för att hennes barn skulle använda hemma. Eftersom hennes barn hade börjat växa ur steg-pallen tog hon helt enkelt objektet med henne till jobbet, och hon kunde använda det för att gå vidare för att nå sina leveranser. Om du tänker på praktiska användningsområden för barnleksaker, är det definitivt en! 

När jag talar om praktiska användningsområden för barns stegstolar, minns jag från mina barndomsdagar att flera gånger om året min familj och jag skulle ta tåget för att besöka släktingar. När vi gick ombord och deboarded tåget, vi klev på en trä steg-pall som var mycket robust. Oavsett hur många som gick på avföringen, skulle det inte bryta. Jag kom ihåg detta faktum, och senare i livet köpte jag en liknande stegstol för mitt barn. Jag vet att om han någonsin tröttnar på det, jag kan nog tänka på några praktiska användningsområden för objektet runt hemmet.

Kanske dessa träleksaker tar tillbaka barnet i oss, eller kanske de bara påminner oss om stora minnen. Oavsett fall, bli inte förvånad om du ser en ökning av vuxna som köper dessa typer av leksaker för sig själva.

Post a Comment for "Alla älskar barns träleksaker"